Polagra Food 2015 to największa w kraju impreza poświęcona żywności tradycyjnej. Jest tu wszystko - od maszyn do przetwórstwa i opakowań przez urządzenia wykorzystywane w gastronomii po najlepsze, regionalne jedzenie. - To chyba najsłynniejsze, a na pewno najbardziej smakowite targi w Polsce.
Pawilon Smaki - Regionów był otwarty dla zwiedzających w dniach od 19 – 23 września 2015 r. Od soboty pawilon ten wypełniła tradycyjna, polska żywność, przyrządzana według dawnych receptur. Pomysł był taki, by każdy region pokazał to, co ma najlepsze. Na stoisku województwa Podkarpackiego prezentowane były produkty, które uzyskały najwyższe odznaczenia „PERŁY” 2015. Są to: Kiełbasa swojska z Wierzawic - Masarnia Osip z Wierzawic, Miód z facelii - Towarzystwo Przyjaciół Wsi Bieliniec, Gruszki w syropie miodowym - Krystyna Żuczek KGW Nockowa.
Wszystkie te specjały można było degustować w Pawilonie Smaki Regionów. Swoje wyroby zaprezentowali także: Przedsiębiorstwo Przemysłu Mięsnego „TAURUS”, Rodzinne Gospodarstwo Ekologiczne FIGA z Mszany.